Döntöttek a böszörményi képviselők: csirke a legjobbaknak

Hajdúböszörmény - Gondoskodik a teniszpálya bérbe adásáról a Fürdőkert vendégei számára (a rezsiköltség kigazdálkodása érdekében), népszerűsíti a sportágat a helyi fiatalok között és az előre egyeztetett időpontokban lehetővé teszi a pályahasználatot az önkormányzati tulajdonú Szabadhajdú Közhasznú Nonprofit Kft. részére – ezen fő feltételek mellett kötött megállapodást a Hajdúböszörményi Teniszsport Klub Egyesülettel a Szabadhajdú a fürdőkerti teniszpálya kapcsán.

A szerződés értelmében a sportegyesület térítésmentesen használhatja a létesítményt, ennek fejében pedig a felsoroltak mellett a versenyeredményeivel is igyekszik öregbíteni a megye második legnépesebb városának hírnevét – döntött a napokban a város képviselő-testülete.

Egy másik döntés szerint 1200 csirkét ajándékoznak a kiemelkedően jó munkát végző közfoglalkoztatottak részére, a kedvezményezettek személyéről a csoportvezetők döntenek. A képviselő-testület arról is döntött a közelmúltban, hogy a Hajdú Tanya közfoglalkoztatási programjában tenyésztett állatállományából három szürkemarhát biztosítanak az idei hajdúböszörményi rendezvényekre, ünnepségekre.

HBNHajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés