Két körözött került elő vasárnap Hajdú-Biharban

Akt.:
Két körözött került elő vasárnap Hajdú-Biharban
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Egyébként egyetlen közúti balesettel és szokatlanul kevés riasztással zárult a hét.

Hajdúböszörményben egy tévesen jelzett tűzjelzőhöz vonultak az egységek, este pedig Nyírlugoson egy szándékosan megtévesztő jelzés miatt riasztották a tűzoltókat – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 7 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Ebesen egy kerékpáros nőt igazoltatott a helyi körzeti megbízott vasárnap 14 óra körül, amely során megállapította, hogy a 48 éves debreceni lakossal szemben a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja országos elfogatóparancsot adott ki. A rendőr előállította a nőt a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra.

A rendőröknek tegnap 18 óra körül olyan információ jutott a tudomásukra, hogy Debrecenben, egy Nagyerdei körúti ingatlanban egy körözött személy tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek, és igazoltatták a 43 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi. A debreceni lakost a körzeti megbízottak előállították a rendőrkapitányságra – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés