Baleset és kéménytűz is volt vasárnap a megyében

Akt.:
Baleset és kéménytűz is volt vasárnap a megyében
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Az elmúlt hét utolsó napja sem volt eseménytelen a hivatásosak számára.

A katasztrófavédelem illetékese elmondta, Biharnagybajom és Sárrétudvari között egy személygépkocsi árokba hajtott majd a tetején állt meg vasárnap hajnalban. Az autó egy villanyoszlopot is kidöntött. A püspökladányi hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kéménytűzhöz riasztották vasárnap kora este a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat. Egy vegyes tüzelésű kazán kéményében csaptak fel a lángok Hajdúböszörményben, a Móra Ferenc utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a kazánt elzárta. Az egység kéziszerszámok segítségével a kéményt megtisztították, az izzást megszüntették.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök hét személyt állítottak elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Hajdú-Bihar megyében a mentők vasárnap 151 feladatot láttak el. Közülük említendő egy nyírábrányi eset, ahol egy férfit hasba szúrtak. Őt ellátás után kórházba szállították, tudtuk meg az OMSZ illetékesétől.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés