Az én világbajnokságom: Quirikó Vivien hagyományosan a németeknek szurkol, most sincs ez másképp

Akt.:
Quirikó Vivien
Quirikó Vivien - © Fotó: Derencsényi István
Hajdúböszörmény – Sokan várták már az év csúcs sporteseményét, az oroszországi labdarúgó-világbajnokságot – így volt ezzel a Hajdúböszörményi TE női élvonalbeli futsalcsapatát a bajnoki címig vezető Quirikó Vivien is.

– Nyilván minden meccset nem tudok majd megnézni, de amennyire időm engedi, figyelemmel fogom követni a tornát. Tervben van, hogy a barátaimmal is összejövünk egy-egy találkozót megnézni, ugyanakkor otthon, a kanapén ülve is szívesen követem figyelemmel az eseményeket – fogalmazott a HTE vezetőedzője, majd azt is elmondta, mely gárdákat tartja favoritnak.

Kíváncsi is

– Hagyományosan a németeknek szurkolok, így most is, viszont ha nem ők nyerik meg a vb-t, akkor sem fogok összeomlani. A brazilokat most dicsérik, kíváncsi vagyok, meddig jutnak. A spanyolok, vagy épp a portugálok pedig mindig az élmezőnybe tartoznak. Szinte minden nagyobb bajnokságon feltűnik egy kisebb ország, mely maradandót alkot, ezúttal nem tudom, mely válogatott okozhat kellemes meglepetést – nyilatkozta az év legjobb edzőjének megválasztott szakember.

A gyors játékot

Arról is érdeklődtünk, milyen fajta stílus áll legközelebb a fiatal trénerhez. – A rövid passzos, gyors játékot kedvelem, az előreívelgetős stílust, ami az angolokra is jellemző volt, sosem szerettem! – jelentette ki Quirikó, aki már az általános iskolában is, a szünetekben, és a testnevelés órákon a fiúkkal focizott.

SZADÓ


Dzurják József
Miskolc - Az egykori gólkirály szerint Uruguay és Peru okozhat meglepetést. „Mindig nagyon várom a vb-t, mert ez a labdarúgás legnagyobb eseménye, ünnepe” – kezdte Dzurják József, aki két időszakban (1984–1986, 1995) játszott Diósgyőrben, kétszer pedig pályaedzőként vállalt munkát (1999-ben Temes...

Herczeg András
Debrecen - A DVSC vezetőedzője, Herczeg András szerint az egyéniségek döntik el a vébét. vb. Nem szimatol meglepetést, vagyis Brazíliát, Németországot és Spanyolországot tartja esélyesnek a ma kezdődő világbajnokságon Herczeg András, a Loki trénere. Ez még akkor is így van, ha a spanyoloknál jóko...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés