Az Astra legyőzése sem okozott gondot a HTE-nek

Pádár Anita (balra) ismét betalált
Pádár Anita (balra) ismét betalált - © Fotó: Molnár Péter, archív
Hajdúböszörmény – Hiába engedtek ki a végére, így sem forgott veszélyben a győzelmük.

Sikerrel vívta meg a női futsal NB I. 14. fordulójában rendezett, Astra-4ig-Kiskunfélegyházi Bulls elleni ütközetét a listavezető Hajdúböszörményi TE – Quirikó Vivien tanítványai 8–4-re nyertek idegenben.

Gyors egymásutánban három gólt is berámolt a Böszörmény, Tell Zsófia, Pádár Anita, majd Vígh Renáta is eredményes tudott lenni, így a hatodik percben már 3–0-ra vezettek a hajdú-bihariak. Fél­időben 4–1-re mentek a vendégek.

Fordulás után, a 32. minutumra már 8–1-es HTE-fór díszelgett az eredményjelzőn, és hiába hajráztak jól a hazaiak, ez csak a szépítésre volt elegendő.

„Büszke vagyok a csapatra, hisz a hiányzók ellenére is magabiztos győzelmet arattunk egy erős ellenféllel szemben, többnyire egészen jó játékkal. Legfőképp a mérkőzés első 10 perce volt kiemelkedő, fantasztikus dolgokat csináltak a lányok. Minden egyes játékosnak gratulálok a teljesítményéhez! Fiatal játékosunknak, Nagy Anikónak külön is, hiszen az elmúlt hétvégi meccs után ismét betalált, és védekezésben is remek teljesítményt nyújtott. A mérkőzés utolsó pár percét sajnálom csak, ekkor már alábbhagyott a koncentráció és a fáradtság is kiütközött, és ezzel ajándékoztunk néhány gólt az ellenfélnek” – olvasható a Böszi trénerének értékelése a hte.hajduboszormeny.hu oldalon.

A Hajdúböszörmény 31 ponttal vezeti a tabellát, legközelebb szombaton 12 órától a Gyulai Amazonok otthonába látogatnak a Quirikó-tanítványok.

HBN


A tények

Astra-4ig-Kiskunfélegyházi Bulls–Hajdúböszörményi TE 4–8 (1–4)

Kiskunfélegyháza, vezette: Kaszala M.

Kiskunfélegyháza: Farkas K. – Görög Zs., Gál T., Szabó B., Halászi K., Rozmis G., Krascsenics P., Godvár K., Krascsenics Cs., Nagy A., Dominika D., Gelb M., Mészáros D. Vezetőedző: Dombó János.

Hajdúböszörmény: Torma L. – Tell Zs., Bokor A., Pádár A., Vígh R., Szekér A., Nagy A., Kota G., Mogyorósi Zs.. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

Gól: Halászi (12.), Krascsenics Cs. (33.), Krascsenics P. (38., 39.), illetve Tell (4., 22., 29.), Pádár (5.), Vígh (6.), Szekér (10.), Bokor (29.), Nagy (32.)Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés