Autóból csaptak fel a lángok a Kishegyesi úton

Akt.:
Autóból csaptak fel a lángok a Kishegyesi úton
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Hajdúszoboszlón stég szakadt le, Böszörményben konténer lángolt, Létavértesen pedig sérült gázvezeték miatt kellett embereket kitelepíteni; mozgalmas napot zártak tehát csütörtökön a hajdú-bihari tűzoltók. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy személygépkocsi árokba csúszott csütörtök reggel Hajdúdorog közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította. Jelentősebb anyagi kár keletkezett.

arokFotó: katasztrófavédelem

Nyári konyha lángolt teljes terjedelmében tegnap délben Debrecenben, Huszár Gál utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki, de jelentősebb anyagi kár keletkezett.

Debrecenben, a Áfonya utca végében egy kilenc négyzetméteres hétvégi ház teljes terjedelmében lángolt. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Hajdúböszörményben, az Uzsok téren egy gázgenerátor konténer kigyulladt tegnap délután. Az ott dolgozók a konténer áramtalanítását és a gáz leválasztását elvégezték a tűzoltók kiérkezése előtt. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűz miatt jelentős anyagi kár keletkezett.

ko1Fotó: katasztrófavédelem

Beszakadt a stég tegnap délután Hajdúszoboszlón, az Ádám dűlőben, a Keleti főcsatorna partjánál. Egy nő lába beszorult a résbe. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével kimentették a sérültet, majd átadták a mentőszolgálatnak.

Létavértesen, a Bajcsy Zsilinszky utcában egy gázbekötő vezeték csap alatti része elrepedt tegnap délután. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a területet körbekordonozták és védősugarat szereltek, ezzel biztosították a helyszínt. A beavatkozás idejére a területről ötven embert telepítettek ki a tűzoltók. A sérült vezetéket a gázszolgáltató szakemberei helyreállították, majd a lakók visszatérhettek otthonaikba.

Tegnap késő este Debrecenben, a Kishegyesi úton egy személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt. A megyeszékhelyi hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

kishegyesiFotó: katasztrófavédelem

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Debrecenben két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy férfi június 14-én 6 óra 48 perckor Debrecenben, a Köntösgát soron autózott. A Köntösgát sor és a Bartók Béla utca kereszteződésében kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés