A viharkárokkal küzdöttek a tűzoltók, de balesethez is kellett vonulni kedden

A viharkárokkal küzdöttek a tűzoltók, de balesethez is kellett vonulni kedden
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Leszakadt faágak, avartűz valamint egy karambol volt a keddi nap katasztrófavédelmi mérlege. Ügyeleti hírek.

Kiszáradt fa dőlt egy kerítésre, gyalogosforgalmat is veszélyeztetve kedd reggel Balmazújvárosban, a Kossuth téren. A helyszínre vonult balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével távolították el.

Villanyvezetéket és gyalogosforgalmat is veszélyeztető fa ágait távolították el tegnap a déli órákban, Hajdúböszörményben a Külső-Nánási úton a debreceni és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók.

Avar égett fél hektár területen kedd kora délután Vámospércsen a Bagaméri utcában. A debreceni és nyíradonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Gyalogosforgalmat is veszélyeztető leszakadt faág miatt riasztották a debreceni tűzoltókat a tegnap délután a Borbíró térre. A mintegy nyolc méter magas faágat a tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

kv3

Fotó: katasztrófavédelem

Két személygépkocsi ütközött össze kedden Hajdúsámsonban a Vámospércsi úton az esti órákban. A két járműben összesen hatan utaztak. A helyszínre riasztott debreceni hivatásos tűzoltók az autókat átvizsgálták, majd áramtalanították. Az utasok közül három embert a mentők kórházba szállítottak.

kv2

Fotó: katasztrófavédelem

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés