A Dal: két számnak is szurkolhatunk szombat este

A Ruby Harlem a Forró című dalt adja elő
A Ruby Harlem a Forró című dalt adja elő - © Fotó: Kaszner Nikolett
Debrecen – A Ruby Harlem zenekar és Nagy Bogi is megméretteti magát a dalversenyen.

A Dal 2019 színpadán szombaton (ma) mutatkozik be az idei mezőny utolsó 10 produkciója, a harmadik, és egyben utolsó élő válogatóban.

Megyénk szülöttjei

A nagyszabású zenei műsorban két produkcióért is szurkolhatunk. A Ruby Harlem zenekar két tagja, Iván Szandra (ének, billentyű) és Varga Nóri (pozan) hajdúböszörményi születésű. Az együttes Forró című dalával próbálja majd levenni a lábáról a nézőket és a háromtagú zsűrit. Szintén megyénk szülöttje a balmazújvárosi Nagy Bogi, aki a Holnap című dalával lép színpadra.

Klip is készült hozzá

A Molnár Ferenc Caramel által fémjelzett dalnak épp a napokban volt a klip­premierje; a kisfilm a legnagyobb videómegosztón megtalálható.

A három válogatóból összesen tizen­nyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát, február 23-án.

HBN


A Dal 2019 - Nagy Feró: élvezem a szabadságot a zsűriben
Budapest - "Nagyon élvezem azt a fajta szabadságot, ami a zsűri munkájában kialakult. A munkamegosztásban mindenkinek megvan a maga szerepe" - mondta Nagy Feró, A Dal 2019 zsűritagja az MTI-nek. A dalválasztó show szombaton folytatódik a harmadik válogatóval. "Az első két válogatóban látott p...

Boginak pörgős az élete
Balmazújváros - Nagy Bogi már az általános iskolában igazolta a tehetségét. Érdemes nagyot álmodni, többeknek valóban sikerül! Nagy Bogi már az általános iskolában igazolta a tehetségét, aztán az Ének iskolája című műsor meghozta neki az igazi áttörést. Debrecenben tanult tovább, majd bekerült...

Vavra Bence
Budapest - Both Miklós a mezőny legjobb hangjaként tartja számon a fiatal tehetséget. Szombat este folytatódott A Dal 2019 válogató show-műsora, melyben ezúttal is tíz előadó mutatta meg magát a harminc pályaműből a Duna Televízió és a Duna World csatornán. A zsűriben Vincze Lilla mellett a 20 év...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés