A balesetekről szólt a szerda Hajdú-Biharban

Akt.:
Debrecen és Hosszúpályi között három autó ütközött össze
Debrecen és Hosszúpályi között három autó ütközött össze - © Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Emellett fakidőlések és egy bajba jutott kutya miatt is riasztani kellett a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kutya esett egy három méter mély aknába tegnap hajnalban Debrecenben, a Domokos Márton utcában egy telephelyen. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel mentették ki a kutyát, majd átadták az éjjeliőrnek. Az állat nem sérült meg.

sa1Fotó: katasztrófavédelem

Nyárfa dőlt egy családi ház melléképületének tetejére tegnap, délelőtt Egyeken, a Fő utcán. Az egyeki önkormányzati tűzoltók dugólétrán keresztül, láncfűrésszel távolították el a kidőlt fát. A melléképületben szarvasmarhák voltak. Az állatok nem sérültek meg.

Egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött tegnap délelőtt az 35-ös főúton Pród közelében. A járművekben összesen hárman utaztak, akik közül senkit sem kellett kórházba szállítani. Hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók elvégezték a gépjárművek feszültségmentesítését. A helyszínen félpályás útzár volt érvényben.

Három személygépkocsi ütközött tegnap a déli órákban a 4808-as számú úton Debrecen és Hosszúpályi között. A járművekben összesen négyen utaztak, akik közül három főt a mentőszolgálat kórházba szállított. A helyszínen a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a gépjárműveket, majd feszültségmentesítették azokat. A police.hu részleteket is közölt a baleset körülményeiről: egy 50 éves nő Honda típusú autójával Berettyóújfalu irányába közlekedett, amikor egy útkanyarulathoz érve nem megfelelően választotta meg a gépjárműve sebességét. A sofőr járművével ennek következtében áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Opel típusú személyautóval, amelynek nekicsapódott egy mögötte haladó Volkswagen.

Sódert szállító teherautó és egy személygépkocsi ütközött tegnap kora délután a 47-es számú főúton Furta közelében. A balesetben érintett járművekben összesen hárman utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság híradása szerint a személyautó sofőrje haladása során áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a kamionnal, ami ezt követően árokba csúszott, és egy fának csapódva állt meg. A Berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a helyszínen feszültségmentesítették a járműveket. Akár jelentős. A forgalmat elterelték.

sdFotó: katasztrófavédelem

Úttestre borult egy hét méter magas nyárfa Sárrétudvari közelében tegnap délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a közúti forgalmat is veszélyeztető fát.


Hajdú-Bihar - Egy kamion és egy személyautó ütközött össze a 47-es főút 46-os kilométerszelvényénél, Furta közelében -tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem. Információik szerint többen megsérültek a balesetben. Közleményük szerint balesethez a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották,...

Hajdúböszörmény - Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági munkálatok idejére - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem. Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a 35-ös főút 45-ös kilométerszelvényénél, Hajdúböszörmény térségében. A két járműben összesen hárman utaztak, a mentők vizsg...

Debrecen, Hosszúpályi - Három gépjármű ütközött össze a Debrecent és Hosszúpályit összekötő úton, a 3-as kilométerszelvénynél. A járművekben összesen négyen utaztak, a mentők vizsgálják állapotukat - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság. A debreceni hivatásos tűzoltók...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés