360 fokos videó: Tudta? Újra közlekedik a helyi járat Berettyóújfaluban!

Akt.:
360 fokos videó: Tudta? Újra közlekedik a helyi járat Berettyóújfaluban!
© Forrás: YouTube / Hírek360.hu
Berettyóújfalu – Öt év szünet után január elsejétől újra elindult a helyi menetrend szerinti autóbuszjárat Berettyóújfaluban.

Helyi buszjárat üzemeltetésére írt ki pályázatot nemrégiben Berettyóújfalu önkormányzata: a nyertes pályázatot december közepén hozták nyilvánosságra. Így 2018. január 1-jétől három évig biztosan lesz helyi autóbusz-közlekedés a településen.

A városban még kevesen tudják, hogy újra elindult a helyi járat, emiatt a reggeli és a délutáni időszakban utaznak ugyan néhányan a buszon, de napközben többnyire üresen közlekedik. A buszmegállók nagyrészt a 47-es főúton találhatóak, de vannak kitérők: a vasútállomás, Gróf Tisza István Kórház és az autóbusz-állomás is.

Szerintem ez nagyon jó dolog, csak az a probléma, hogy nem megy be a központi megállóba”

– árulta el véleményét a helyi járat újraindításáról a hirek360.hu-nak Tóth Zsigmondné.

Ottjártunkkor Demény Zsolt, Berettyóújfalu Város Önkormányzata Városfejlesztési Irodájának műszaki referense elmondta, hogy a 2012-es menetrendet vették alapul a járat újraindításakor, ezt próbálják tartani már az első naptól, de a szoros határidők okán lehetnek kisebb zökkenők az első hónapban.

– Februárban változni fog a menetrend, ahol már alkalmazkodnak az utasok igényeihez – tette hozzá Demény Zsolt.

A menetjegyet és a bérletet egyelőre csak a buszon lehet megvásárolni a sofőrnél. Egy menetjegy 120 forint, a teljes árú havi bérlet 2510 forint, a tanuló és nyugdíjas bérletet 800 forintba kerül.

Nagy Dóra | Hírek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Debrecen kikerülhetetlen ékköve a Református Nagytemplom, mely nagyságával tiszteletet parancsolva magasodik a Kossuth tér fölé. Bár felmérhetetlen, de megkockáztatható, hogy majdnem minden turista, aki megfordul a cívisvárosban, csinál egy képet a Nagytemplomról. A Hírek360 stábja most 3...

Újszentmargita-Tuka - A Hírek360 stábja Debrecenből egy törpefaluba utazott, Tukára. A háromutcás tanyán 15 ember éli mindennapjait. Újszentmargita-Tuka Hajdú-Bihar megye határában, Debrecentől 56 km-re helyezkedik el a Hortobágyi Nemzeti Park szélén, közel a Tiszához. Érezni lehet a nyugalmat és a...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés