Hajdúbagosi asztalosműhelyből loptak

Akt.:
Hajdúbagosi asztalosműhelyből loptak
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A hosszúpályi rendőrök vádemelést javasolnak egy hajdúbagosi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy asztalos műhelybe, ahonnan szerszámokat vitt el.

Egy férfi tett bejelentést 2014. július 13-án 11 órakor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy az elmúlt 3 hónap folyamán – amíg elutazott – hajdúbagosi asztalos műhelyének ablakát ismeretlen személy betörte és azon keresztül különféle szerszámokat tulajdonított el.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és a tudomásukra jutott információk alapján egy konyári lakostól lefoglaltak egy a műhelyből származó fűkaszát, melyet a sértettnek visszaadtak. A Hosszúpályi Rendőrőrs munkatársai azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves M. Zoltánt, akit kihallgattak.

A hajdúbagosi lakos ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –