Hajdú-bihari sikerek a Fekvenyomó Magyar Bajnokságon

Hajdú-bihari sikerek a Fekvenyomó Magyar Bajnokságon
© Fotó: Ungai János
Vésztő, Debrecen – 2015. február 21-22-én, Vésztőn rendezték meg 23 egyesület és 316 versenyző részvételével az Ifjúsági, Junior és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságot.

A Bihari Szabadidő és Sportegyesület, egyesülve a Darvasi Erőemelő Egyesülettel kiemelkedő teljesítményt ért el. Az ifjúsági női korcsoport, valamint a férfi masters I. és a férfi masters II-es korcsoport országos csapat bajnoki címét is megszerezte. A többi korosztályban második helyezést ért el az ifjúsági férfi csapat, harmadik helyezést ért el a junior női csapat, valamint a junior férfi csapat negyedik helyezést ért el.

Kiemelkedő teljesítményt ért el: a masters II. korcsoport -105 kg-os kategóriában versenyző Kiss Csaba, aki új országos csúcsot teljesített, valamint az ifjúsági kategóriában szereplő Barta Szilvia, aki ifjúsági abszolút harmadik helyezést ért el.

A csapat tagjai közül első helyezést értek el: Barta Szilvia, Buk Franciska, Kiss Csaba, Mohácsi Zsolt.

Második helyezést értek el: Jámbor László, Balibán Márk, Szincsák Róbert, Lisztes Attila.

Harmadik helyezést értek el: Beke Edit Blanka, Tóth Zoltán, Kalina Attila, Tóth József Roland, Szakadát Gyula, Kovács Pál, Füzesi Zsolt.

Pontszerző helyen végzett: MI. korcsoportban Nagy Imre (4.), Haraszti László (4.), Szász Róbert (6.), és a Junior korcsoportban szereplő Karácsony Dávid (6.).

Felkészítők: Haraszti László, Ungai János

– Ungai János –