Hajdú-Biharban minden településen helyreállították az áramszolgáltatást

Akt.:
Munkában az áramszolgáltató szakemberei
Munkában az áramszolgáltató szakemberei - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt település.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Hajdú-Bihar megye területén a rendkívüli időjárási körülmények következtében több településen teljes, illetve részleges áramkimaradással kellett számolni.

Jelenleg teljes áramkimaradással érintett település nincs a megyében, a szakemberek a hibákat elhárították.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő éjszaka is megfelelő létszámú rendőri jelenléttel biztosította a települések közrendjét, közbiztonságát, ugyanakkor felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a megyében tegnap estétől ismét havazik, amely nehezítheti a közlekedést.

Fogadják meg tanácsaikat a balesetek megelőzése érdekében!

  • Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy a kedvezőtlen körülmények figyelembevételével helyesen válasszák meg járműveik sebességét!
  • Ne feledjék, hogy a csúszós utakon a gépjárművek féktávolsága jelentősen megnőhet, ezért tartsanak nagyobb követési távolságot!
  • Amennyiben árokba csúszott gépjárművet, esetleg balesetet észlelnek, ne menjenek el mellette, szükség esetén nyújtsanak segítséget!
  • Vezessenek kellő óvatossággal és odafigyeléssel!

– police.hu –


Telefonkapcsolata szerencsére van Tóthné Povázsai Margitnak
Nagyhegyes - Hajdú-Bihar megyét sem kímélte a márciusi ítéletidő, vasárnap mintegy 26 településen maradtak áram nélkül az emberek. Vasárnap hajnali három óra körül a mintegy háromezer lakosú Nagyhegyes mind a 952 háztartásában elment az áram. Bár az esti órákra szinte mindenhol helyreállt a rend,...

Hajdú-Bihar - A hajdú-bihari rendőrök egy bajba jutott litván sofőrnek segítettek. A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei március 19-én 10 óra körül az M35-ös autópályán ellenőrizték a járművezetőket. A rendőrök Polgár felől Debrecen irányába közlekedtek, amikor a 3. kilométerszelvényben,...

Hajdú-Bihar - A hajdú-bihari rendőrök egy állampolgárral közösen segítettek az ukrán sofőrnek. A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei március 18-án 9 óra 15 perc körül az M35-ös autópályán ellenőrizték a járművezetőket. A rendőröket az ondódi csomópontnál egy ukrán férfi megállította és s...