Hajdú-Bihar megyei kékfény

Akt.:
Hajdú-Bihar megyei kékfény
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 15 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 6 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

 

Fát lopás

Két tölgyfát vágott ki a lakása közli erdőből az a debreceni férfi, akit 2013. január 10-én kora délután elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak a járőrök. Az 55 éves férfit meghallgatását követően tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vették a nyomozók. Az őrizetbe vett férfit 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 

Magánlaksétés

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei a Debreceni Városi Bíróság magánlaksértés elkövetése miatt kiadott elfogató parancsa alapján 2013. január 10-én őrizetbe vettek egy 19 éves hortobágyi férfit.

 

Feleségét látogatta, de nem hívták

Magánlaksértés szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe a Nyíradonyi Rendőrőrs munkatársai 2013. január 10-én késő este egy 32 éves férfit, aki külön élő felesége tamásipuszatai lakásába az asszony beleegyezése nélkül bement. A férfivel szemben hasonló esetek miatt már többször intézkedtek a rendőrök, így a helyszínre irányított járőrök a férfit elfogták és előállították a rendőrőrsre. Ezt követően szabálysértési eljárás indítottak vele szemben, melynek során meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság