Hajdú-Bihar megyében focizik a magyar Ibrahimovic

Akt.:
Tényleg elképesztő a hasonlóság
Tényleg elképesztő a hasonlóság - © Fotó: Facebook / Getty Images
Hosszúpályi – A megye I-es Hosszúpályi csapatában játszó Lajtos Bence a megszólalásig hasonlít a PSG sztárjára, Zlatan Ibrahimovicra. Bencétől naponta kérnek közös fotót és autogramot, barátai is simán csak Zlatannak becézik – írja a Bors.

– Egyáltalán nem tudatosan hasonlítok rá – mondta el a lapnak a 25 éves magyar Ibra. – Először megnövesztettem a hajam, aztán az arcszőrzet is megtetszett. Utólag azonban örülök, hogy egy klasszis csatárra hasonlítok.

Bencét – aki amúgy a jövő évi farsangkor is Zlatannak öltözik – rengetegen összekeverik a svéd válogatott csatárral.

– Napi szinten megkapom, hogy szédületes a hasonlóság. Én is focizom, és amikor kifutok a pá­lyára, állandóan szembesítenek ezzel. A barátaim Zlatannak szólítanak, amire már ugyanúgy hallgatok, mint a keresztnevemre – nevetett Bence, aki egy tavalyi fesztiválon ért fel a népszerűség csúcsára: – Minden tizedik ember megállított, mert azt hitték, én vagyok Ibrahimović. Egy illuminált szurkolót nem lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről. Még azon is meglepődött, hogy Zlatan milyen jól tud magyarul.

A pályán viszont elmondása szerint nincs meg a hasonlóság, már csak azért sem, mert ő balszélsőt játszik. A Bors cikkéből kiderül, hogy más különbségek is vannak, de főleg az, hogy Bence a Debreceni Egyetemen orvosnak tanul.

További képek a félelmetes hasonlóságról a Borsnál.

(BorsOnline)
hirdetés