Magyarország

2008.03.26. 06:15

Agyonvertek egy hároméves kisfiút Kaposváron - keresik az apát

<p>Kaposvár - Agyonvertek egy hároméves kisfiút Kaposváron.</p>

9,00:Még nem találták meg az apát
Még mindig nem találták meg az apját annak a kisfiúnak, akit agyonvertek Kaposváron kedden délután - mondta a Független hírügynökségnek szerda reggel a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz az ügyben, halált okozó testi sértés miatt.

Az orvosszakértői boncolás eredménye megerősítette, hogy a kisfiú azért halt meg, mert megverték. A gyermek anyját már kihallgatták, de ennek részleteiről a rendőrség továbbra sem mondhat semmit. A 3 éves kisfiú volt a négygyermekes család legkisebb gyermeke.

A Független Hírügynökség információi szerint a férfi korábban szintén gyermekbántalmazás miatt ült börtönben.


Pálné Gergely Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a kisgyermek halála ügyében kedden indított nyomozást a rendőrség. Annyi biztos, hogy a kisfiú azért halt meg, mert megverték.

A gyerek anyját már kihallgatták, de ennek részleteiről a rendőrség nem mondhat semmit. Az apát szintén szeretnék kihallgatni, a börtönviselt férfi ugyanis elmenekült a kisfiú halála után. Gyanúsított egyelőre nincs, a nyomozás ismeretlen tettes ellen indult, halált okozó testi sértés miatt.

A Független Hírügynökség információi szerint az ügynek akkor lesz gyanúsítottja, ha sikerül elfogni az apát.

További cikkek:

  • Verés okozta a diák halálát
  • Fulladásos halál egy halotti toron
  • Meghalt egy 14 éves fiú
  • Tragikus házibuli
  • Kutyái marcangolták halálra
  • Zacskóba zárt életek, elnémított kisbabák
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!