Helyi közélet

2008.03.12. 17:15

Barbarikum a nyírségben

<p>Nyíracsád – Meglehetősen tág a bemutatott alkotások tematikája, mégis valamiféle különleges hangulatú közös, az elmúlás gondolata lengi át valamennyi képet.</p>

Az elénk tárt látvány egyszerűsége, az egyeszű formák és színek, s ezek kontrasztja adja az alkotások drámaiságát. A számos hagyományos technikával készült fotón is látható a fény és árnyák dominanciája, ami az alkotó gondolatait vetíti felénk.

Ezekkel a szavakkal nyitotta meg március 12-én délután Kiss József helyi festőművész Kocsis Csaba népművelő, újságíró, előadóművész Barbarikum című fotografikai kiállítását a nyírségi község Malom Galériájában. A vendégeket Diósné Kozma Erzsébet művelődési ház igazgató köszöntötte, az alkotások elemzéséhez, értelmezéséhez, befogadásához szükséges hangulatot pedig a helyi általános iskola Bokréta dalkörének népdalai alapozták meg. A tárlat április 13-ig látható a Malom Galériában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában