Habzó szájjal szólt a nézőkhöz Fábry!

Habzó szájjal szólt a nézőkhöz Fábry!
Az RTL Klub oszlopos sztárjától, Fábry Sándortól már szinte megszokott, hogy valamin állandóan köszörüli a nyelvét.

Legyen az közéleti téma, vagy politikai történés, esetleg egy vicces celebsztori… Ezúttal olyat mond és tesz, amitől a szája is heves habzásba kezd!

Az Esti Showder Fábry Sándorral csütörtöki adásában a házigazda meglehetősen habzó szájának lehetünk szemtanúi! Nagysikerű Design Center rovatában ezúttal a vörsi polgármester lányával, Farkas Ildikóval szórakoztatja a közönséget. Ildikó Magyarország egyetlen Szappanmúzeumát üzemelteti (a világon Marseilles-ben és Libanonban látható még ilyen kiállítás), és most gyűjteményét a Fábry Showban szemlélteti.
Akad majd minden, mi szem-orrnak ingere: szivárvány szappanrúd, lyukas, franciakártyás, rózsaszirmos, dátumozott, kéntejes, epés és egyéb szappankülönlegességek. Aztán egy olyan szappanhoz érünk, amelynél Fábry nem bír tovább magával:
„Ez a Vízművektől jött, ebből tegnap már bekaptam egyet. Olyan, mint az ostya, kis papírcsíkokból áll, én meg úgy döntöttem, hogy lenyelem. Bedobunk egyet? – fordul hirtelen a közönség soraiban ülő fiatalokhoz. – Én kezdem, hogy kedvet csináljak!”.
Meg is teszi, majd követi őt három bátor fiatal, ám azt tapasztalják, hogy ez nem is olyan könnyű hadművelet: a szappanlap darabokra hullik a szájban, feltapad a szájpadlásra, és sűrű öblögetés közepette is hosszú percek kellenek, amíg a habzás megszűnik.
„Gondoltam, eszem másodszor is, tesztelvén, hogy ugyanolyan sz@r-e, mint előző nap volt. És igen!”
– zárta le a témát Fábry.
Forrás: RTLSajtóklub