Ha teljesülne az apa kérése, végre maga nevelhetné kislányát

Akt.:
Ha teljesülne az apa kérése, végre maga nevelhetné kislányát
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Még mindig nem veheti magához a kislányát az az apa, akinek történetéről tavaly december 21-én részletesen, de a neve említése nélkül írtunk.

Itt annyit idézünk fel csupán, hogy a férfi elvált, és a gyermek nevelésére a bíróság őt találta alkalmasnak. A kislányt mégis nevelőszülőknél kellett elhelyezni, mert az apa egyelőre nem jut hozzá az őt megillető, és a gyermek nevelésére alkalmas lakáshoz. Ne gondoljanak kényelmes otthonra: egy bihari faluban van a leromlott állapotú kis ház, amelyet az illetéktelenül ott lakók tovább pusztítottak.
A perek elkezdődtek, a perek folytatódnak.

A már nyugdíjas apa nem bízik a gyors megoldásban, ezért 120 ezer forintért vett egy másik öreg házat, amelyet havi 10 ezer forintos részletekben törleszt. Ám jelenleg ez sem alkalmas egy kisgyerek befogadására. A javításhoz építőanyagra, nyílászárókra és néhány hozzáértő, segítő kézre lenne szükség. Ha mindez teljesülne, az apa végre maga nevelhetné a kislányát. Azt reméli, hogy e sorokat olvasva lesznek néhányan, akiknek módjukban áll segíteni.

HBN


A jelentkezők e-mailben vagy telefonon vehetik fel a kapcsolatot e sorok írójával, aki közvetítő szerepet vállal: katalin.szabo@naplo.hu, illetve 06-20-96-62-446.


Nem látni a perek végét – Egy bihari apa igaz története

Debrecen – A zátonyra futott párkapcsolatból gyermek született, aki természetesen ártatlan, mégis, ő a legelveszettebb.