Szeretsz dartsozni és megmérettetnéd magad?

Akt.:
Szeretsz dartsozni és megmérettetnéd magad?
© Fotó: Cívis Darts SE
Debrecen – A Cívis Darts Sportegyesület lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy rendszeres, meghatározott számú, szervezett, rendezett körülmények között tartott versenysorozatban fejleszthessék játéktudásukat.

A 8 fordulós versenysorozatban a játékosok egyéni és páros versenyszámokban küzdhetnek meg az I. Cívis Kupa Bajnoka címért!

Az első forduló idén február 20-án kerül lebonyolításra 10:00 órai kezdéssel.

Az esemény helyszíne: Kosár (a régi Lilla Bár) – 4026 Debrecen, Hunyadi János utca 10.

További fordulók: márc. 14., ápr. 2., máj. 21., jún. 11., aug. 13., szept. 10., nov. 12.

Az I. Cívis Kupával kapcsolatos tudnivalók: LINK

Északkelet-Magyarországi Darts Liga

A nagy sikerre való tekintettel az idei szezonban is elindul az Északkelet-Magyarországi Darts Liga sorozat. A versenysorozat a résztvevők számára regionális szinten kínál lehetőséget a játéktudásuk összemérésére. A sorozat végén az egyes régiók legeredményesebb játékosai az országos döntőben mérkőznek meg egymással a Magyar Darts Liga Bajnoka címért.

A következő, idén harmadik MDL forduló régiónkban március 3-án kerül megrendezésre 19:00 órai kezdéssel (nevezés: 18:15-18:45). Még nem késő bekapcsolódni és kipróbálni Magad!

Az esemény helyszíne: Kosár (a régi Lilla Bár) – 4026 Debrecen, Hunyadi János utca 10.

További fordulók: ápr. 14., máj. 12., jún. 16., júl. 14., aug. 25., szept. 22., okt. 13.

Az Északkelet-Magyarországi Darts Ligával kapcsolatos tudnivalók: LINK (Az MDL versenykiírását megtalálod a Magyar Darts Szövetség honlapján.)

Minden csütörtökön hétköznapi verseny

Egyesületünk hetente biztosít lehetőséget a kényelmes fejlődésre, és nagyobb versenyekre való felkészülésre. Minden csütörtökön várják az érdeklődőket. Kezdők és haladók számára is kiváló lehetőség a kötetlen gyakorlásra! Az esemény az érkezők létszámától függően 18:30-19:00 órai kezdéssel indul, nevezés a helyszínen a kezdés előtt.

Az esemény helyszíne: Kosár (a régi Lilla Bár) – 4026 Debrecen, Hunyadi János utca 10.

További információ csütörtöki versenyeinkről: LINK

– Cívis Darts SE –


Fotó: Cívis Darts SE Fotó: Cívis Darts SE ©
hirdetés