“Ha probléma merül fel, az unió megoldja”

“Ha probléma merül fel, az unió megoldja”
© Fotó: Getty Images
Debrecen – Mennyire kell tartani az Európai Unió felbomlásától? – ezúttal ezt a kérdést szegeztük neki a debrecenieknek.

– Úgy érzem, nem fenyegeti Európát ez a veszély; amennyiben probléma merül fel, az unió megoldja azt – mondta el érdeklődésünkre Pintye Andrea.


Pintye Andrea

Pintye Andrea


– Nem vagyok érintett a témában, a családom mellett nincs időm hírekkel foglalkozni. Szerintem az unió egyrészről hasznos, másrészről pedig nem – fogalmazott válaszában Lenténé Mária.


Lent

Lenténé Mária


Szabolcsi Nóra nem tart a felbomlástól, hiszen véleménye szerint túl sok tagállam tartozik az egyezséghez. Úgy gondolja, lehet, hogy Anglia kilép, de ez nem befolyásolja Magyarország helyzetét.


Szabolcsi

Szabolcsi Nóra


– Ez egy sok éve működő rendszer. Nem egyszerű felbontani valamit, aminek ilyen sok tagállama van. Magyarország is jobban fejlődik, mióta tagja az uniónak – nyilatkozott Deme Dóra.


Deme

Deme Dóra


Hasonló véleményt osztott meg velünk Dobrán Gábor is: ő azt gondolja, nincs veszélyben az Európai Unió tagállamait tömörítő egyezség.


Dobr

Dobrán Gábor


– Ez egy olyan masszív szerződés, amit nem lehet csak úgy felbontani, a vezető országoknak nem érdeke az unió megszüntetése – fejtette ki kérdésünkre válaszolva Viski Ádám.


Viski

Viski Ádám


HBN|Fotók: Molnár Péter

Címkék: ,hirdetés