Ha mostanában házasodsz, a Lovardában a helyed!

Ha mostanában házasodsz, a Lovardában a helyed!
© Fotó: HBN-Archív
Debrecen – Ingyenes Esküvői Nyílt Napot rendez október 25-én, vasárnap 10–18 óra között a Lovarda. Itt teljes ünnepi díszében ismerhető meg a Kassai úti rendezvényhelyszín. A programon akár már el is lehet kezdeni szervezni a lakodalmat az esküvőszervezővel.

Csillagfényes ceremónia, koktélpult, csokiszökőkút, babaszoba, játszóház – csak néhány a Lovarda által kínált esküvői szolgáltatásokból, melyekről nemcsak bővebb információkat lehet megtudni a jövő vasárnapi Esküvői Nyílt Napon, de például az alkoholmentes koktélokat meg is kóstolhatják az érdeklődők.

A pazarul feldíszített, több stílust, asztalrendezési és dekorációs megoldást felvonultató Lovardában akár kétszáz fő is ünnepelheti az ifjú párt, ráadásul a helyszínen is megszervezhető a polgári szertartás, így nem szükséges a násznépnek a városon belül utaznia. „A szabadtéri ceremónia helyszínünk a filagóriával és az emeleti, benti eskető helyszín, a kávézó is teljes díszítésében várja a házasodni készülőket. A párok számára nagyon megnyugtató, hogy a kinti szertartások idején a benti terem is teljes készültségben áll, ha elkezd esni az eső, azonnal tudjuk az épületben folytatni a ceremóniát – eddig azonban még egyszer sem történt olyan, hogy félbeszakadt volna egy szabadtéri szertartás” – utal Lund Boglárka esküvőszervező arra, hogy a Lovarda jó „ómen”, az emlékezetes esküvők ideális helyszíne.

Az október 25-i Esküvői Nyílt Napon nemcsak a Lovarda szolgáltatásait mutatják be az ingyenes rendezvényen, hanem a Nagyerdei Étterem, az Agrár Étterem, a Nagyerdei Stadion vagy a Nagyerdei Víztorony különleges esküvői helyszíneit is meg lehet ismerni, sőt a nyílt napon akár le is lehet az időpontokat foglalni, az esküvőszervezővel már lehet egyeztetni az elképzeléseket. Mindezt akár egy kellemes vasárnapi ebéd társaságában, ugyanis húsleves, többféle töltött káposzta és sütemények is várják a házasodni készülőket.

HBN–SZL
hirdetés