Helyi közélet

2012.12.22. 18:32

Jó volt ismét találkozni Debrecenben

Debrecen - A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete és partnerei közösen szervezték meg a BAGE Karácsony 2012 című rendezvényt, melyen volt állami gondozottakat láttak vendégül a közelgő szeretet ünnepe alkalmából, a Simonffy utcai Ifjúsági Házban.

Debrecen - A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete és partnerei közösen szervezték meg a BAGE Karácsony 2012 című rendezvényt, melyen volt állami gondozottakat láttak vendégül a közelgő szeretet ünnepe alkalmából, a Simonffy utcai Ifjúsági Házban. Az ünnepi köszöntőket követően a Rock Suli tanári karának, valamint hallgatóinak zenés előadását nézhették meg a vendégek, valamint felléptek jelenlegi, és volt állami gondozott előadók is. Az ünnepi ebéd után következett a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Cipősdoboz-ajándék átadása, majd a Mikulás-Party, és a műsort Gerískills RAP előadó élő koncertje zárta. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában