Ha már ott volt, vitte az egész baromfiudvart

Ha már ott volt, vitte az egész baromfiudvart
© Fotó: police.hu
Hosszúpályi – A hosszúpályi rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Egy férfi tett bejelentést 2016. április 8-án 5 óra 40 perckor a Hosszúpályi Rendőrőrsre, mert reggel azt vette észre, hogy Hosszúpályiban, a családi háza udvarán található ólból ismeretlen tettes ellopta a kakast és 10 tyúkot. A sértett elmondta, hogy a nyomok alapján a betörő a kerítésen mászhatott be az udvarára. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amely eredményre vezetett.


u2

Fotó: police.hu


A beszerzett információk alapján a járőrök megállapították, hogy a sértett háza előtt láttak egy gyanúsan viselkedő helyi férfit, akit a kapott személyleírás alapján azonosítottak, a nagyközségben elfogtak és a Hosszúpályi Rendőrőrsre előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 27 éves R. Miklóst, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.


u1

Fotó: police.hu


A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –