Ha látta ezt a férfit, jelezze a rendőrségnek

Akt.:
Ha látta ezt a férfit, jelezze a rendőrségnek
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 25-én délután ismeretlen tettes az egyik debreceni oktatási intézmény öltözőszekrényéből ellopta a sértett pénztárcáját a benne lévő bankkártyával együtt. Az ismeretlen férfi a sértett számlájáról az eltulajdonított bankkártyával Debrecenben, a Piac utcában található egyik ATM automatából készpénzt akart felvenni.

A férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –