Ha kirándulás, akkor a Vekeri-tó és Hajdúszoboszló a nyerő

Akt.:
Újra vízzel teli a Vekeri-tó
Újra vízzel teli a Vekeri-tó - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Mik a jó úticélok a megyében? Egyáltalán érdemes itt kirándulni? Nézzük, olvasóink milyen gyakran járják a környéket!

– Valamikor osztálykirándulás alkalmával jártam Hármashegyalján, de ha tehetjük, inkább távolabbra megyünk. Külföldön ár-érték arányban jobbak a lehetőségek, belföldön pedig inkább a Balaton környéke vonzó számomra – mondta Szabó Ákos.


Szab+- +ükos

Szabó Ákos


– A Vekeri-tóhoz és a Fancsikai tavakhoz szoktunk menni a barátokkal, nyáron pedig szinte minden második hétvégén a szoboszlói strandon vagyunk – hallhattuk Tótin Zsófiától.


T+-tin Zs+-fia

Tótin Zsófia


Nagyon szereti és ismeri Debrecent Földi Károly, de kirándulni nem nagyon szokott. Mint mondta, ha kimozdulnak a barátokkal, akkor inkább Hajdúszoboszló a cél nekik is.


F+Âldi K+íroly

Földi Károly


Kukucs Péter nem környékbeli, jobbára csak a belvárost ismeri még, de szokott kirándulni, főként a Dunántúlra és a hegyekbe.


Kukucs P+ęter

Kukucs Péter


– Nem igazán szoktam kirándulni, de ha mégis, akkor inkább Borsod megyében, a Zemplénben, a dombos, hegyes vidéken szeretek barangolni – osztotta meg velünk Pata Krisztina.


Pata Krisztina

Pata Krisztina


– Nagyon gyakran túrázgatunk, főleg biciklivel. Legtöbbször a város nyugati peremén, vagy a Vekeri-tónál pihenünk, sportolunk – tudtuk meg Szarka Jánostól.


Szarka J+ínos

Szarka János


HBN|Fotók: Molnár Péter
hirdetés