Ha győz a Balmaz, mindegy a többi eredmény

Abba bízunk, hogy szombaton is készíthet ilyen képeket a Napló fotóriportere
Abba bízunk, hogy szombaton is készíthet ilyen képeket a Napló fotóriportere - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Azonban a balmazújvárosiak adott esetben még vereséggel is bent maradhatnak az első osztályban.

A 10., már bennmaradást jelentő helyen áll egy fordulóval a vége előtt a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese az NB I-es tabellán, a narancssárga-feketéknek 35 pontjuk van, őket a Vasas és a DVTK követi 34, illetve 33 egységgel. Ugyancsak veszélyben van a Haladás (35) és a Mezőkövesd együttese (37), utóbbi két gárda éppen egymás ellen vív meccsen szombaton. Újvárosra a Fradi látogat, a Vasas a Honvédhoz megy, míg a DVTK a Videotont fogadja.

A Balmazújváros honlapja összeszedte, milyen forgatókönyvek megvalósulása esetén maradhatna bent Horváth Ferenc alakulata.

Az első verzió egyértelmű: ha a Balmaz legyőzi a Ferencvárost, akkor nincs kérdés, egészen biztosan továbbra is első osztályú lesz a csapat.

Az iksz is jó lehet

Újvárosi döntetlen esetén is ünnepelhetnek a hajdú-bihariak, amennyiben a Vasas–Diósgyőr páros egyike sem nyer, vagy ha az egyik nyer, de a Haladás kikap a Mezőkövesdtől.

Még a vereség is jó lehet Sigér Dávidéknak, ha a Vasas is kikap Kispesten, a Diósgyőr pedig nem nyer a már bajnok Videoton ellen: ezek az eredmények is azt jelentenék, hogy a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő ősszel is az OTP Bank Ligában szerepelhet.

A 33. forduló találkozóit szombaton, egységesen 19 órától rendezik meg.

HBN


Bíznak a sikerben
Balmazújváros - Ante Batarelo szerint nem vár rájuk könnyű feladat, de a szurkolóikkal sikerülhet. Megragadná az utolsó szalmaszálat a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: az OTP Bank Liga tizedik helyén álló újonc együttes a hétvégi, utolsó fordulóban is azért harcol, hogy megtartsa NB I-es tagságát. S...

Forrás: Google Maps/police.hu
Balmazújváros - Balmazújvárosban június 2-án, szombaton 17 óra 30 perctől rendezik meg a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzést, amely miatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek. Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe: 17 óra 30 perctől előreláthat...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek