Ha gereblyével ütöd-vágod a vitapartner kocsiját, az már felfegyverkezve elkövetett garázdaság

Debrecen – A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 48 éves nővel szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 48 éves B. Barnánéval szemben.

A nyomozás adatai 2015. december 20-án 15 óra körüli időben egy Debrecen, Biczó István kertben található családi ház előtt megállt egy személygépkocsi, amelynek sofőrje szóváltásba keveredett a ház udvarán gereblyéző nővel. A vita odáig fajult, hogy az asszony kiment az utcára és a gereblyével betörte a sértett gépkocsijának jobb hátsó ablakát és szélvédőjét.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 48 éves helyi lakost, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán B. Barnáné beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy a férfira azért haragudott meg, mert szerinte viszonyt kezdett menyével.

A rendőrség a debreceni nővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –
hirdetés