Ha fogad, már sok pénze oda lenne

Akt.:
Rábl János
Rábl János - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Az én Eb-m: Rábl János számára bizonyos szempontból csalódás az Európa-bajnokság.

Lassan a végéhez közeledik a franciaországi lab­darúgó Eb, csütörtökön a Len­gyelország–Portugália találkozóval már a negyeddöntős meccsek sora kezdődik meg. A látottak alapján már mindenkiben kialakult egy benyomás, hogy milyen is a 15. kontinenstorna. Rábl János, az MVFC-Berettyóújfalu válogatott futsalosa nem épp azt kapta, amire számított.

Kiegyensúlyozottabb a mezőny

– Amikor csak tudtam, megnéztem a mérkőzéseket. Nagyon örülök, hogy a magyarok sikeresek voltak, kihozták magukból azt, amit tudtak. Ugyanakkor úgy látom, más együttesek nem adnak, adtak bele mindent, többet vártam a nagy csapatoktól. – A spanyolok már kiestek, ahogyan az angolok is, de számomra a portugálok, vagy épp a franciák játéka sem meggyőző. Ha fogadtam volna, már sok pénzem oda lenne, számos meglepetéseredmény született eddig.

– Kiegyensúlyozottabb a mezőny, mint az elmúlt kontinensviadalokon – fogalmazott Rábl, aki természetesen a magyar színekért szurkolt, de tetszett neki a horvátok játéka is.

– A négy közé vártam Horvátországot, meglepett, hogy kiestek. Úgy hiszem, a németek fogják megnyerni az Eb-t, bennük érzem a legtöbb erőt – így a futsalos.

HBN–SZADÓ