fejlesztések

2019.10.04. 13:02

A biztonság, a munka és az utak megvannak Hajdúsámsonban

A Szűcs utcában utat építettek, Sámsonkertben orvosi rendelőt adtak át a napokban.

– Az orvosi rendelő megépülésével régi álom vált valóra, hiszen egy új orvosi körzetet alakítottunk ki a sámsonkerti lakosok számára – hangsúlyozta köszöntőjében Antal Szabolcs polgármester. A szükséges eszközökkel teljesen felszerelt rendelő egy felnőtt háziorvosi, egy gyermekorvosi és védőnői szolgálatnak ad otthont.

Szintén Sámsonkertben, a Szűcs utcában a meglévő aszfalthoz 400 méteren további aszfaltot építettek, 430 méteren pedig bitumen emulziós útstabilizálás történt. Az ünnepélyes átadót megtisztelte Tasó László országgyűlési képviselő, aki kiemelte: – A több mint 4 ezer embernek otthont adó városrész lakóinak biztonságérzetét erősíti meg a felnőtt és gyermekorvosi rendelő kialakítása, valamint a védőnői szoba. Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke is köszöntötte az átadót. – Hajdúsámson az 5 éves ciklus pályázati lehetőségeinek nyertese volt. A három legfontosabb dolog egy település életében a biztonság, az utak minősége és a munka lehetősége Hajdúsámsonban megvan.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában