„Ha a jövőbe nézek, magamat látom a színpadon”

Akt.:
Rúzsa Magdi a Campus nagyszínpadán
Rúzsa Magdi a Campus nagyszínpadán - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Szombat este Rúzsa Magdi hív buliba: az énekesnő október 24-i debreceni koncertje 19 órakor kezdődik a nagyerdei HALLban.

Megasztáros sikere óta az ország egyik kedvenc énekesnője a fiatal, vajdasági lány, aki úgy véli, jó úton jár: – Mióta erre az útra léptem, a Megasztár óta, az éneklés a legfontosabb az életemben, ez motivál igazán. Amikor évekkel ezelőtt elképzeltem, hogyan is alakul majd a sorsom, akkor is csak egy dolog ugrott be, hogy állok a színpadon és az emberek éneklik a dalaimat. Úgy érzem, hogy amit elképzeltem, annak megvalósításában jó úton járok, jó az irány, remélem, hogy lesznek még hegyek, magasságok, amiket átélhetek – mondta lapunknak Rúzsa Magdi.

Az énekesnőre a közeljövőben is számtalan feladat vár, a most szombati debreceni koncert után hamarosan már Presser Gáborral indul tízállomásos turnéra, jövő év elején pedig az Arénában koncertezik Budapesten, ott, ahol annak idején elindult a Megasztárral. A rajongóknak pedig jó hír, hogy hamarosan, heteken belül egy új dallal is jelentkezik Rúzsa Magdi.

HBN


Információk

Az október 24-i, debreceni koncertre belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.
hirdetés