Győzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellán

Győzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellán
Futsal – A 16. fordulóból elhalasztott MVFC-Győr mérkőzést pótolták be pénteken este a Férfi Futsal NB I-ben. A honi tető alatti labdarúgás két legkiválóbb csapata feszült egymásnak a slágermeccsen Berettyóújfaluban.

A presztízscsata a vendégek 4-1-es győzelmét hozta, ami azt jelenti, a győriek nemcsak hogy revánsot vettek az őszi vereségért (akkor 4-3-ra a Mezei-Vill nyert), hanem a pontvadászatban is az élre álltak.

Nem bírtak velük

A vendégségbe érkező Győr rögtön magához ragadta a játék irányítását a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, Lódi Tamás révén a vezető gól is egész korán, már az ötödik percben megszületett. A folytatásban is nyomott az ETO, Lódi újabb találatának köszönhetően az előny kétgólosra nőtt a 14. minutumban, és mivel újfalui részről nem érkezett válasz, 2-0-val zárult az első félidő. A szünet után sem ment a hajdúságiaknak, a győrieknek viszont annál inkább, előbb Calvo Rodrigues, majd pedig Da Rocha növelte az előnyt (4-0). A Mezei-Vill végül a találkozó utolsó percében Rábl góljával szépíteni tudott, de ez is kevés volt az üdvösséghez.

A végig rendkívül sportszerű mérkőzés (még sárga lap sem volt) végül az ETO sikerét hozta, elég simán, 4-1-re tudtak nyerni a vendégek, akik 36 pontjukkal immár ismét vezetik a tabellát, az MVFC 34 egységgel a második. HBN

 

A tények

MVFC Berettyóújfalu-ETO Futsal Club 1-4 (0-2)

Berettyóújfalu. Vezette: Kovács Gábor.

MVFC: Pallai G. – Trencsényi J., Lovas N., Rábl J., Nagy I. Csere: Szabó P., Szécsi B., Gál I., Siska G., Kiss A., Sánta J., Tihanyi Cs. Vezetőedző: Turzó József.

ETO: Balázs Z. – Garrido Luque Isidoro, Calvo Rodrigues J. R., Harnisch á., Dróth Z. Csere: Matkovics G., Al-Ioani Ion, Lódi T., Szeghy Sz., Dos Santos M. H. J., Da Rocha A. F., Horváth G. Vezetőedző: Marco Antonio Angulo Lopez.

Gól: Rábl J. (40.), illetve Lódi T. (5., 14.), Calvo Rodrigues J. R (25.), Da Rocha A. F. (37.).