Győzött a DVSC az idei első edzőmeccsén

DVSC vs. Szeged
DVSC vs. Szeged - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Jovanovic, Ferenczi és Sós góljaival 3-1-re nyert a Loki a Szeged ellen.

A téli felkészülési időszakban első edzőmeccsét játszotta a DVSC csapata szombaton déltől Pallagon, az ellenfél az NB II-ben szereplő Szeged 2011 volt. Amint arról a klub holnapja beszámol, az első félidő elején Takács kerülhetett volna nagy helyzetbe, de a kapu előterében lemaradt a labdáról. Mezőnyfölényben futballozott a Debrecen, a szegediek térfelén zajlott a játék, de így nehezen tudtak a piros-fehérek a védelem mögé kerülni. A 35. percben Varga Kevin tört előre a bal oldalon, középre passzolt, az érkező Könyves kapura rúgott, Molnárnak nagyot kellett védenie, a kipattanót pedig Takács fölé lőtte. A szünet előtt Varga Kevin távoli lövése a jobb kapufáról pattant vissza.

Jöttek a gólok

Az 52. percben Jovanovic révén megszereze a vezetést a Loki, a középpályás a jobbösszekötő helyéről lőtt a hosszúba. Az első félidőhöz hasonlóan a DVSC irányította a játékot. A 64. percben Sós Bence harcolt ki egy büntetőt, amit Ferenczi János magabiztosan értékesített. A gólszerző két perccel később asszisztot jegyzett, hiszen labdáját Sós Bence félfordulattal a hosszúba rúgta, ezzel már hárommal ment a Loki. A 71. percben egy vendégkontra végén Szabados István védett remek reflexszel. A 73. percben szépített a Szeged, egy védelmi hibát kihasználva Zádori lőtt a kapuba. A Loki gyorsan járatta a labdát, próbált az ellenfél mögé kerülni, és újabb gólt szerezni, ami sikerült is, de a játékvezető les miatt nem adta meg. A végén Sós Bence kihagyott egy nagy helyzetet, Mengolo bal oldali beadását 10 méterről fölé rúgta.

HBN


A tények

Edzőmeccs

DVSC – Szeged 2011 3-1 (0-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Kátai Gábor.

DVSC I. félidő: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna – Bódi (Bukta 30.), Tőzsér, Filip (Csősz 30.), Varga K. – Könyves, Takács. II. félidő: Szabados – Kuti, Mészáros, Újvárosi, Ferenczi – Bukta (Bereczki 75.), Jovanovic, Csősz (Szekulics 75.), Sós – Mengolo, Bíró P.

Szeged: Molnár P. – Áchim, Papp F., Farkas (Hegedűs 55.), Zabari (Balogh G. 55.) – Coroian, Bódis, Szabó P. (Kasuba 70.), Nikorec – Kertész (Pászka 55.), Zádori

Gól: 1-0 Jovanovic (52.), 2-0 Ferenczi (11-esből, 64.), 3-0 Sós (66.), 3-1 Zádori (73.)