Győzni mennek a Dunakanyarba a lokis csajok

Akt.:
Horváth-Pásztor Bettina
Horváth-Pásztor Bettina - © Fotó: HBN
Debrecen – Erősödött a Vác, de nem legyőzhetetlenek – fogalmazott a Loki kapusa a szombati meccs előtt.

Parádésan kezdte a bajnoki pontvadászatot a DVSC-TVP, a lokista lányok 35–12-re kiütötték az MTK Budapest csapatát szerda este. A meccs egyik hősét, a fantasztikus formában védő Horváth-Pásztor Bettinát kérdezte a Napló.

Csapatmunka

– Az, hogy nagyon kevés gólt kaptunk, az annak is köszönhető, hogy így még nem láttam védekezni a csapattársaimat, nagyon büszke voltam rájuk! Rendkívül agresszív, összeszedett volt a védekezésünk, alig tudott lőni az ellenfél. Ha pedig eljutott a labda a kapuig, sok esetben útját tudtam állni a labdának. Jó hatással voltunk egymásra – mondta nevetve a hálóőr, aki elárulta, olyan nagyszerű hangulat uralkodott a Hódosban, hogy öröm volt pályán lenni. – A drukkereink mindig nagyon fontosak a számunkra, ezért nemcsak egymásért, hanem a szurkolókért és Komcsiért is küzdöttünk a nyitányon.

Rangadó lesz

Sok idejük nem volt az ünneplésre a cívis lányoknak, hiszen szombaton 18 órától egy komoly erőpróba vár a piros-fehérekre: az Érden 18–16-ra diadalmaskodó Vác otthonában lépnek pályára. – Kielemeztük a riválist, kijelenthető, erősödött a Vác, de nem legyőzhetetlenek. Érden keményen védekeztek és Bíró Blanka is jól védett, míg támadásban Krisztina Liscsevics rendkívül gólerős volt. Igazi rangadót játszunk, ahol ha kihozzuk magunkból a maximumot, akkor megszerezhetjük a nagyon fontos pontokat. Nem titkoltan győzni megyünk a Dunakanyarba! – mondta határozottan Horváth-Pásztor Bettina.

HBN-BN