Győzike: Beckham-hasat szeretnék!

Győzike: Beckham-hasat szeretnék!
Egész családja ellenezte, de Gáspár Győző két év gondolkodás után mégis rászánta magát a hasplasztikára.

Egyedül barátja, Galambos Lajos támogatta, aki fogyása után nemrég ugyanilyen beavatkozáson esett át.

Győző az első pár percben fel-alá járkált a klinikán, jajveszékelt, és még utolsó pillanatban is felhívta Lajcsit, aki biztatta, nyugodtan feküdjön kés alá, jó kezek között lesz. Amikor meglátta Dr. Pap Péter plasztikai sebészt, akkor kezdett megnyugodni, de folyton csak azt kérdezte, nem lesz baj doktor úr, nem fog fájni?

„Két éve gondolkodom ezen a műtéten, amikor leadtam 65 kilót, akkor nagyon megereszkedett a bőröm a hasfalamon – avatta a Tereferét Győző a részletekbe. – Próbáltam természetes módon is megszabadulni ettől a bőrfeleslegtől, de nem lehetett. Gyúrtam, felüléseket csináltam, de 68 centit már nem lehet ledolgozni. Evelin és Virág is azt mondták ne tegyem. A kicsi egyenesen azt kérdezte, apa, mi akarsz te lenni playboy? Azt válaszoltam nem, de olyan hasam lesz, mint, Beckhamnak!”

Pap doktor elmondja, milyen előkészületeken kellett átesni Győzőnek a műtét előtt. „Laborvizsgálatok, vérvétel, EKG, tüdőröntgen, hasi ultrahang – sorolja. – A leletei rendben vannak, semmi akadálya nincs a műtétnek.” Megkérik, hogy a has és a fanszőrzet körülötti részt borotválja le, nem sikerül neki tökéletesen, ezért két nővérke veszi kezelésbe. „Nemcsak a bőrt és a zsírfelszínt vágjuk ki, hanem középen összevarrjuk a hasizmokat – folytatja az orvos. – A plasztikai műtétek közül ez az egyetlen, ahol másnap nem engedhetjük haza a pácienst. Több napig kell a betegágyon tartózkodni, amíg saját lábán biztonságosan elhagyhatja a klinikát.” Hat órán át tartott a beavatkozás, semmilyen komplikáció nem lépett fel, jó két kiló bőrt kellett eltávolítani.

A műtét után Győző 14 órát aludt. –„Nagyon jól vagyok, nem érzek fájdalmat, és csodálatos érzés, hogy nincs rengő pocakom. Meglátogatott Lajcsi, és édesanyám is. Nagyon örültem mindkettőjüknek, anyunak különösen, hiszen utóbbi években nem volt rózsás a kapcsolatunk, jól esett, hogy sokan aggódnak értem. Ha hazamegyek, nem kell körbeugrálni, csak Bea várjon isteni húslevesével.”

 

Forrás: kiskegyed.hu