Győzelemmel korrigálnák a botlást Balmazújvárosban

Győzelemmel korrigálnák a botlást Balmazújvárosban
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Szergej Pacaj szerint az újvárosiaktól csak a három pont begyűjtése elfogadható a Csaba ellen.

A táblázat harmadik helyét birtokló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a válogatott szünetben sem lazíthat, hiszen a hajdúsági együttes a Békéscsabát fogadja vasárnap 17 órakor a Merkantil Bank NB II-ben. A két gárda eredetileg februárban csapott volna össze egymással, ám ekkor az újvárosi stadion gyepszőnyege nem volt ideális állapotban, így elhalasztották a mérkőzést.

Új tréner dirigál

Feczkó Tamás tanítványait minden bizonnyal fűti a bizonyítási vágy, hiszen az előző hétvégén 4–1-es zakóba futottak bele a Zalaegerszeg stadionjában.

A csabaiak nem brillíroznak a bajnokságban, az előző idényben még az élvonalban szereplő alakulat csupán a kilencedik pozícióban szerénykedik.

A liláknál az előző héten történt váltás a kispadon, Zoran Szpisljak lemondott a posztjáról, utódja pedig Boér Gábor lett.

„Azt tudjuk, hogy jó futballisták vannak Békéscsabán, akik biztos, hogy jelezni akarják a teljesítményükkel a kinevezett vezetőedzőnek, hogy nekik helyük van a kezdőcsapatban. Ám nekünk egy ilyen zalaegerszegi meccs után bizonyítanunk kell a szurkolóinknak, magunknak, hogy ez a 4-1 csak egy kisiklás volt, attól sokkal, de sokkal jobb futballra vagyunk képesek. Egyértelműen a győzelem lesz az egyetlen számunkra elfogadható eredmény” – jelentette ki Szergej Pacaj a balmazfoci.hu-n.

A két együttes augusztusi bajnokiját a Balmaz Zsiga Ervin góljával 1–0-ra nyerte.

HBN