Győzelemben reménykednek a helyiek

Akt.:
Reggeli a rigai hotelban
Reggeli a rigai hotelban - © Fotó: Tamás Nándor
Riga – A mindössze négy órányi sötétséget hozó rigai éjszaka után – csupán este 11-től hajnal háromig nincs világos a lett fővárosban – jókedvűen ébredt a DVSC Európa Liga-selejtezőre készülő legénysége a huszonhét emeletes Radisson Blu Hotelben.

A játékosok szemmel láthatóan kipihenték az előző napi utazás okozta fáradalmakat, azaz minden adott ahhoz, hogy jó mérkőzést vívjanak a Skonto FC alakulatával 18 órakor (helyi idő szerint 19 óra).

A reggelit követően nem sokkal átmozgatást tart a fiúknak a szakmai stáb, majd ezt követően ebéd, csendes pihenő és taktikai értekezlet szerepel a programban.

A Loki a meccskezdés előtt két órával indul el a Skonto-stadionba. A helyiek szerint nem várható telt ház, ugyanis nem a futball az elsőszámú sportág Lettországban, de az itt élők remélik, hogy az általuk az ír St. Patrick’ s csapatánál többre taksált DVSC ellen sikerül előnyt szerezniük a debreceni visszavágóra.

Jovanovic nyilatkozata:


Lettországban meccsel a Loki
Csütörtökön 18 órától fontos Európa Liga-mérkőzést játszik a DVSC csapata a lett Skonto FC ellen. Kollégánk a Lokival tartott, a nap folyamán folyamatosan közöljük a legfrissebb helyszíni információkat a DVSC háza tájáról, a csütörtöki találkozót pedig élőben közvetítjük portálunkon.