Gyorsulási verseny Kiskunlacházán

Gyorsulási verseny Kiskunlacházán
Sok Szabolcsi Hondás kedvelt programja a gyorsulási verseny, persze legális keretek közt! Most a hétvégén Hondák százai lepik el a lacházi repteret!

Ragasztóval újrakezelt pálya, soha nem látott tapadás és oltári meglepetések, avagy újra egy kihagyhatatlan verseny hétvége Kiskunlacházán!

A szezonnyitó versenyünkön nem láthattuk, de most újra velünk lesz Káldy Peti, felújított váltóval és az előrejelzések szerint, akár még a tavalyi csúcstartónk meg is döntheti fergeteges eredményét a Chevy Novával.

Minden együtt lesz a chevyracingné l: 1969 Chevy Nova 7400 ccm V8 Big Block + Nitro, új gumik, felújított váltó és a ragacsos pálya!

Az autó, vérbeli dragsterként, már kimutatta a foga fehérjét egy 9.006 – 240.44-es idővel 2009 ben és mindig 10mp alatt ér célba!

Idén a fejlesztéseknek köszönhetően igazi nagy durranás várható! Kihagyhatatlan élmény a dübörgő V8-as mellet állni, amikor felszabadul az a bődületes erő, szétszaggatva az aszfaltot.

 

Többek között kint lesz még Vogelsinger Sanyi a brutális Red Rocket Hondaként elhíresült, elsőkerekes szörny tulajdonos, aki már Petronas színekben pompázik és meg akarja dönteni az elsőkerekes autók között elért rekordját, de jön még Kovács Szabi is, aki pedig az első 10 másodperc alatti Ford tulajdonosa akar lenni Magyarországon.

F1 Pisti 1000 lóerős kasztnicsavaró Audi Quattroja is megörvendeztet minket a fülsiketítő hangjával és remélhetőleg egy-két jó futammal, és Óriási meglepetéssel készül a TDi Extreme csapata is aki egy forradalmian új diesel autót készített erre a hétvégére.

 

A környező országokból rengetegen érkeznek HUN,-SZLO,- PL, -A,- HR,-BIH,-D,-RO országokból jelezték nagy arányú részvételi szándékukat.

Mind a Nemzetközi Honda Napra mind, pedig a másnap megrendezésre kerülő Drag Országos Bajnokságra.

Remélhetőleg a Magyar fiúk Jól fognak szerepelni!

Te sem hagyhatod ki a Rekordok napját Kiskunlacházán!

A Rally szerelmesei sem maradnak program nélkül, őket a Drag-Minirally várja 25-én!

Találkozunk április 24-25-én!

„Dragracing” Gyorsulási Verseny – 2010. április 24-25. egész nap 8-19 h-ig

Helyszín: Kiskunlacháza Repülőtér (+47° 11′ 28.34″, +19° 3′ 45.41″)

– Hajósi Miklós –

Forrás: http://hajoka.huTovábbi hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek