Gyorsak voltak gyorsíróink, éremesővel tértek haza

Gyorsak voltak gyorsíróink, éremesővel tértek haza
Gyorsak voltak gyorsíróink, éremesővel tértek haza
Egyéni és csoportversenyen éremesővel tértek haza Budapestről a nyíregyházi gyors- és gépírók. A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége által meghirdetett 2007. évi versenyt értékelték.

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége által meghirdetett 2007. évi országos gyorsíró-, gépíró-, valamint a szövegszerkesztő versenyek eredményhirdetését december 8-án Budapesten tartották.

E versenyeken a Nyíregyházi Helyi Csoport tagjai ismét jeleskedtek, hiszen sikerült három első helyezést is megszerezniük. Első helyezettek: gépírásból Nagy Ferencné; gyorsírás „C” kategóriában Kőhegyi Péterné és gyorsírás „D” kategóriában Jászai Lídia. A további versenyzők: Székely Lászlóné, Székely Tünde, Kőhegyi-Virág Renáta, Karóczkai Balázs, Kujbus Péter, Jászainé Kosztik Lídia, Kovács Józsefné is szép eredményekkel tért haza. Csapatversenyben a Nyíregyházi Helyi Csoport csapata: gyorsírásból és gépírásból is a második, szövegszerkesztésből pedig harmadik helyezést ért el – tudtuk meg Jászainé Kosztik Lídiától, a Helyi Csoport elnökétől.

– Lefler György –