Győri látogatás Újfaluban

Ismét összecsapnak a nagy riválissal.
Ismét összecsapnak a nagy riválissal. - © Fotó: HBN
Berettyóújfalu – Pénteken este ismét megmérkőzik a jelenlegi két legjobb csapat.

Harmadik fordulójához érkezik az élvonalbeli férfi futsalbajnokság felsőági rájátszása, mely igazi csemegét tartogat, hiszen a címvédő MVFC-Berettyóújfalu és a Magyar Kupa-győztes Rába ETO feszül majd egymásnak pénteken 19.30-tól a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Pillanatnyilag a győriek állnak a tabella élén 13 ponttal, őket követik szorosan, 11 egységgel az újfaluiak. Az ETO eddig százszázalékos a play off-ban, előbb 4–3-ra verték a Veszprémet, majd 4–0-ra győzték le a Dunaferrt. Turzó József tanítványai egy kiütéses sikerrel kezdték a rájátszást, 8–1-re múlták felül a Haladást, ezt követően pedig az Aramis együttesén kerekedtek felül (4–1).

Mindig nagy csatákat hoz ennek a két csapatnak a találkozása, nem volt ez másként az alapszakasz során sem. Szeptemberben Győrben ütköztek meg a felek, akkor 2–2-es döntetlennel zárult a derbi, decemberben, Berettyóújfaluban 2–0-ra nyert a hazai egylet – vagyis ebben a szezonban még nem tudta legyőzni legnagyobb riválisát a Rába-parti különítmény. Pénteken kiderül, ezúttal ki jár sikerrel.

HBN