Sport

2012.09.18. 13:14

Taskó super fightot vívott Dunaharasztiban

A Pitbull-harcos nagy csatában maradt alul.

A Pitbull-harcos nagy csatában maradt alul.A Küzdelmek éjszakája 7 elnevezésű küzdősportgálán több meghívott is lemondta a részvételt, így a meghirdetett nyolcas amatőr MMA-tornára nem került sor, helyette egy négyes viadal keretében csaptak össze a felek. Taskó Rodrigó a horvát Igor Markoviccsal vívott super fightot.

- Amatőr MMA-ban ütköztem a horvát sráccal, 3x3 perces menetidőben – kezdte Rodrigó. – Bár több lehetőségem is lett volna, hogy idő előtt befejezzem a meccset, kondicionálisan nem voltam toppon. Küzdöttem, ahogy tőlem telt, még az utolsó másodpercekben is volt sanszom a győzelemre. Ha tudtam volna, hogy nem kerül sor a nyolcas tornára, nem valószínű, hogy ezért a meccsért felutaztam volna. De úgy voltam vele, ha már ott vagyok, ne jöjjek haza küzdelem nélkül. Jólesett a harc, jó volt egy felkészülési mérkőzésnek. Dolgozom tovább, remélem, nemsokára lesz lehetőségem újra ketrecbe lépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!