Helyi közélet

2008.03.31. 14:58

Motorkiállítás Nyírábrányban

<p>Nyírábrány – Már a megnyitó napján sokan voltak kíváncsiak, hétvégén pedig folyamatosan érkeztek az érdeklődők a március végén első alkalommal megrendezett motorkiállításra a határmenti községbe.</p>

A helyi művelődési házba 55 helyi, környékbeli motoros hozta el kétkerekű járgányát, de még Abaújszántóról is érkezett motor az Ábrányi Lovagok Motoros Szövetsége által szervezett rendezvényre.

A vendégeket Vrancsik István művelődési ház igazgató, valamint Fúró József főszervező köszöntötte, majd Miskolczi József a Nemzeti Közlekedési Hatóság Észak-Alföldi Regionális Igazgatójának járművezetési képzésfelelőse megnyitójában a rendezvény egyediségéről, a motorosok felelősségéről, valamint a fiatalok felelősségteljes motorozásra tanításáról beszélt.

Az Ábrányi Lovagok Motoros Szövetsége évadnyitó rendezvényének számító bemutatón mindenféle kategória és méret, a veterántól az épített motorig képviseltette magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában