Gyermeknapozott a falu

Gyermeknapozott a falu
© Fotó: Vmirjáncki József
Körösszegapáti – Óvónők az oviban, tanítók és tanárok az iskolában a szülők segítségével fáradoztak azért, hogy május utolsó péntekén egy egész napos kellemes programot szervezzenek a gyerekeknek. Az óvoda udvarán különböző tematikájú versenyeket rendeztek a kicsiknek.

Az iskolások közös tornával kezdték a napot, majd akadályversenyen adhatták számot arról, hogy mennyire ismerik környezetüket.

Nagyon kellemesen szórakoztak óvodások, iskolások egyaránt a labdarúgó pálya melletti szép területen felállított ugrálóvárban. Szinte minden gyerek igényelte az arcfestést, a pedagógusok nem győztek eleget tenni a gyerekek kérésének.


Fotó: Vmirjáncki Jótsef Fotó: Vmirjáncki Jótsef ©

Nagy tapsot kaptak a Komádiból érkező mazsorettes lányok. Amikor pedig megérkezett a motoros rendőr a diákok rögtön nyeregbe akartak szállni. Azon versenyeztek, hogy ki tudja a motort megülni. A rendőrök tartottak karate bemutatót is, ebbe bevonták az önként jelentkező lányokat, fiúkat is.

HBN–VJ0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés