Gyermeket szült egy 72 éves asszony

Gyermeket szült egy 72 éves asszony
© Forrás: metro.co.uk
Az idős nőt először próbálták lebeszélni arról, hogy kisbabát vállaljon.

Az Indiában élő 72 éves Daljiner Kaur április 19-én adott életet első gyermekének. Az idős asszony 47 évvel ezelőtt házasodott össze most 79 éves férjével, Mohinder Singh Gillel. S habár a pár ennyi ideje él együtt, csak nemrégiben kerestek fel egy meddőségi klinikát, hogy gyermeket szeretnének.

A farmerként dolgozó Gill azt mondta, hogy aggódott amiatt, hogy képtelen gyermeket nemzeni, de úgy gondolták, hogy szeretnének egy babát, ezért utaztak Hisarba egy klinikára, ahol 2013-ban kezdték meg az első kezeléseket. – Nagyon fontos volt nekünk, hogy gyermekünk szülessen, most már boldogan élhetek és így lett teljes az életem – fogalmazott az édesanya, aki egészséges kisfiúnak adott életet.

Anurag Bishnoi, a meddőségi klinika professzora azt mondta, először megpróbálta lebeszélni az asszonyt a terhességről, mivel gyengének tartotta ahhoz, hogy kihordjon egy gyermeket, de az orvosi vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a nő képes végigvinni a várandósságot. Ezen a klinikán egyébként ez volt a második eset, hogy hetven éven felüli asszonyt termékenyítettek meg.

(Metro)
hirdetés