Helyi közélet

2014.11.01. 10:03

Telephelyről lopott

Hajdúböszörmény - Hajdúböszörményben a megalapozott gyanú szerint akkumulátorokat lopott el egy fiú, melyeket a rendőrök visszaadtak a sértettnek.

Hajdúböszörmény - Hajdúböszörményben a megalapozott gyanú szerint akkumulátorokat lopott el egy fiú, melyeket a rendőrök visszaadtak a sértettnek.Egy hajdúböszörményi férfi 2014. október 30-án 15 óra 48 perckor feljelentést tett a városi rendőrkapitányságon arról, hogy a település külterületén található telephelyéről valaki három akkumulátort vitt el.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést hajtottak végre, melynek eredményeként egy fiatalkorú fiú került látókörükbe, akit még aznap otthonában elfogtak és előállítottak a városi rendőrkapitányságra. A nyomozók a 17 éves fiút gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök a terhelttől lefoglalták az akkumulátorokat, melyeket visszaadtak a sértettnek.

A helyi lakos ellen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában