Gyerekkori álma vált valóra Pávkovicsnak

Akt.:
Pávkovics Bence örül, hogy Debrecenbe került
Pávkovics Bence örül, hogy Debrecenbe került - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Pávkovics Bencét idén nyáron Újpestről igazolta le a DVSC kölcsönbe. A 21 éves belső védő jó teljesítményt nyújtott az őszi szezonban, tíz bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára. Pár nappal ezelőtt eldőlt, hogy a labdarúgó végleg a Lokihoz került.

Pávkoviccsal a DVSC hivatalos honlapján olvasható egy interjú, melyből kiderül, a játékos gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy Debrecenbe igazolt.

„Mindössze tizenkét éves voltam, amikor a Loki bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Akkoriban még nem foglalkoztatott nagyon a magyar futball, de az, hogy a Debrecen bekerült egy ilyen elit sorozatba, nagy örömet szerzett nekem, büszke voltam, és akkor szerettem meg nagyon a Lokit. Emlékszem, a tévében néztem a DVSC egyik BL-meccsét, és akkor tettem egy olyan kijelentést anyukámnak, hogy én egyszer ebben a csapatban fogok játszani, oda akarok igazolni” – nyilatkozta, majd azt is elmondta, szereti a barátságos embereket, a zöld környezetet és Debrecenben mindebből van bőven.

Kiderült, utánpótlás korában leginkább a középpályán futballozott, majd Újpesten, Nebojsa Vignjevicsnél lett belső védő.

HBN