Gyereket gázolt egy busz Hajdúsámsonban, életveszélyesek a sérülései

Akt.:
Gyereket gázolt egy busz Hajdúsámsonban, életveszélyesek a sérülései
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Egy tízéves fiú csütörtök délután Hajdúsámsonban, az Árpád úton át akart szaladni a közlekedő járművek között, azonban egy autóbusz elütötte őt. Józsán az elsőbbségadás elmulasztása okozott balesetet, Berettyóújfaluban pedig egy parkoló autó sofőrje nyitotta ki úgy a jármű ajtaját, hogy annak nekiütközött egy kerékpáros.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az alábbi személyi sérüléses balesetek helyszínén intézkedtek.

2
Fotó: police.hu

Egy nő 2017. április 13-án 6 óra 10 perc körül közlekedett gépkocsival Debrecen-Józsán, a Sillye Gábor utcával szemben lévő szervizúton, a Szentgyörgyfalvi út irányába. A sofőr a Szentgyörgyfalvi út és Sillye Gábor utca kereszteződésében az ott lévő „ Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem állt meg, így nekiütközött a Szentgyörgyfalvi úton közlekedő személygépkocsinak.

A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján a nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

1
Fotó: police.hu

Egy nő 2017. április 13-án 7 óra 40 perckor személygépkocsijával az útpadkára lehúzódva várakozott Berettyóújfaluban, a Tardy utcán. A sofőr a gépkocsi ajtaját úgy nyitotta ki, hogy nem nézett körül, így annak nekiütközött egy, az úton közlekedő kerékpáros.

A nő az ütközés következtében az úttestre esett. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

3
Fotó: police.hu

Egy fiú 2017. április 13-án 15 óra körül Hajdúsámsonban, az Árpád úton át akart szaladni a közlekedő járművek között, azonban egy, az adataink szerint sebességét nem megfelelően megválasztó autóbusz elütötte őt.

A 10 éves gyerek a baleset következtében az orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –