Gyerekének egykori árvaházát látogatta meg Madonna Malawiban

Örökbe fogadott gyerekével, David-del együtt látogatott szerdán Madonna abba az árvaházba Malawiban, ahol korábban adoptált kisfia lakott – számolt be róla a malawi média.

A Home of Hope (Remény otthona) nevű árvaház többi kis lakója “köszöntünk itthon David” felkiáltással üdvözölte az egykori – most már négyéves – lakót. Az újságírókat nem engedték be az eseményre, amely Madonna öt napig tartó malawi látogatásának része volt.

Az árvaház vezetője, Lucy Chipeta elmondta: nagyon várták David-et, és még egykori szobáját is bölcsőjét és megtartották. Miközben Madonna az árvaház illetékeseivel beszélgetett, David és Madonna saját lánya, Lourdes a többi gyerekkel játszott. David Banda biológiai apja azonban nem volt ott a találkozón.

Madonna hétfőn érkezett az Afrika déli részén lévő országba, és péntekig marad. Az 51 éves popsztár hat árvaházat támogat Raising Malawi (Felnevelni Malawi-t) nevű alapítványának részeként, valamint egy lányiskola építését is finanszírozza Malawi fővárosától, Lilongwétól nem messze.

– Független HÍrügynökség –