Gyanúsan viselkedett a rendőrök előtt, ez lett a veszte

Debrecen, Hajdúhadház – Országos elfogatóparancs volt érvényben az ellen a két férfi ellen, akiket Debrecenben és Hajdúhadházon fogtak el a helyi rendőrök.

A körzeti megbízottak 2015. november 3-án 5 óra 10 perckor Debrecenben a Szikigyakor utcába mentek, mert olyan információt kaptak, hogy ott egy körözött férfi sétál. A rendőrök meglátták és igazoltatták a 61 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. N. Sándort a járőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átvitték a bíróságra.

A járőrök 2015. november 3-án 14 óra 40 perckor a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság épületéből kilépve megláttak egy férfit, aki az egyenruhások láttán gyanúsan kezdett viselkedni. A rendőrök igazoltatták a nyírmihálydi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék által kiadott körözés volt érvényben. A járőrök D. Istvánt elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra. A nyomozók az 51 éves férfit őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, míg 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 9 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 8 esetben foganatosítottak.
hirdetés