Gyalogost gázolt, majd elhajtott egy sofőr Debrecenben

Gyalogost gázolt, majd elhajtott egy sofőr Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság ismeretlen személy ellen nyomoz segítségnyújtás elmulasztása miatt. Az egyenruhások keresik a gépjárművezetőt és a baleset szemtanúit.

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen sofőr 2016. december 28-án 5 óra 10 perc körül az általa vezetett ismeretlen típusú, “M” betűjelzéssel ellátott forgalmi rendszámú, piros színű személyautóval közlekedett Debrecenben, a Békessy Béla utcán a Kartács utca felől a Böszörményi út irányába a jobbra kanyarodó forgalmi sávban. Az elkövető a Békessy Béla utca és a Böszörményi út kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogos átkelőhelynél nem adott elsőbbséget az ott közlekedő gyalogosnak, akit elütött. A járművezető megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül a Doberdó utca irányába elhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépjárművezető, illetve aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.